Pošťák
Pošťák nese psaní
v kožené brašně
u jedné milé paní,
nehtíc vzbudil vášně
Někdy v rukou nese
pečlivě zabalené balíčky
jde cestou v lese
zrovna od babičky
Pošťák dost se nachodí
ač má náklad těžký
musí do pátého poschodí
bez výtahu,jít pěšky
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, CORONATION, Psavec, Iva Husárková, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (3)