Hasič
Anotace: dětská básnička o hasičském sboru
Sbírka:
Duhový vínek
Poplach hned požár hlásí
červené auto už jede
požárník poté dům hasí
s ohněm bitvu svede
Z hadice voda stříká,
kde jazýček plamenů líže
hlavní velitel sboru říká:
,,s ohnisky nebudou potíže''
Kočka uvízla na stromě
a slézt dolu se bojí
jeden hasič pak skromně
dlouhý žebřík sestrojí
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Panda v houbičkách
Komentáře (2)
Komentujících (2)