Malíř-natěrač
V kýblu barvu míchá,
aby zeď nebyla,jak křída
o prázdninách chvilku ticha
v září barevná je třída
Štětkou udělá pár tahů
barvu lije do válečku
jen trochu zacáká podlahu
to bude krása panečku !
Hodné uklízečky jí setřou,
než se děti z prázdnin vrátí
ani se při úklidu nepředřou
pak holé zdi petrklíče zlatí
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Rozmarýna, Psavec, mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)