Švadlena
Od rána vrčí šicí stroje
švadlena ušije šaty troje,
aby dívka mohla na ples
jenž začíná zrovna dnes
Švadlena umí spravit záplaty
musí znát také vhodné látky
pak zákazník dobře jí zaplatí
a své ženě koupí barevné šátky
Zvládne také v ruce šít
potřebuje jehlu a nitě
a když budeš sám chtít,
za chvíli sama naučí tě
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (0)