Moc pěkná říkanka pro děti.
Gratuluji, právě jste složil test z Vyhlášky č.50/1978 v rozsahu činnosti paragrafu 5. Stačí ještě dvě sloky a bude to na dokonce i "osmičku", dodavatelskou. A to už je "šajba".
11.05.2021 09:14:51 | Lesan-2
Sice nevím o co jde ale díky :)
11.05.2021 11:12:52 | Petr27
Péťo jde o vyhlášku o odborné způsobilosti v elektrotechnice všichni zaměstnanci naší sro kteří jsou elektromontážní pracovníci ji mají jinak by nemohli vykonávat svoji profesi (Vyhláška číslo 50/1978 Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice byla vydána v r. 1978 Českým úřadem bezpečnosti práce a Českým báňským úřadem. K nabytí kvalifikace je podle jejího stupně potřebná praxe. Podle této vyhlášky je třeba absolvovat odborné vzdělání elektrotechnického směru, ať už tříletého oboru s výučním listem nebo čtyřletého oboru s maturitou.) :-))
11.05.2021 11:18:45 | Iva Husárková
No to by mne zajímalo, co má žena společného s vyhláškou padesát, která je naprosto a zásadně všeobecně škodlivá pro ženský element. Element plný lásky. (Esli vona není revizor tý zkušební komis?)
Například elektrikářovo 5P !
Vypni (partnera), zajisti, odzkoušej, uzemni a zkratuj (no fuj) a k tomu ještě odděl živé a neživé části! A ke všemu elektrikáře každé tři roky testují a když neobstojí, tak si už nevrzne! Chápete to? Vždyť gynekologové přijdou o práci a co taková natalita? Ta je také v háji!
11.05.2021 17:32:52 | Lesan-2
díky za osvětu :)
11.05.2021 11:27:20 | Petr27