Vojáci
Chytře maskovaní vojáci
před nepřáteli zem brání
jen nikdy nemají po práci
a stále chodí se zbraní
Ostražití musí být velmi
od cizáků hranici střeží
nosí proto zelené helmy
když skryti, v trávě leží
Vojáci rádi nosí maskáče,
až v trávě vidět je není
vetřelec trest si odskáče,
když zasáhnou muži zelení
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (2)