Poslání básníků
Básník se jednou vznese
k té modravé dálavě
jako větřík korunami třese
a chladí srdce bolavé
Básník jednou dolů sletí
jako motýlek,do dlaní
bezpečno je v zemi dětí,
aby jim předal své poslání
Básník jednou,jako řeka
v horkém létě chladí
na dětskě nožky čeká
a tiše vzpomíná na mládí
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (0)