Motýl a pivoňka
Anotace: dětská básnička o kráse jara :)
Sbírka:
Veršovánky
Vyletěl motýl z pivoní
hezký sen mu zdá se
když sosákem přivoní
nemůže odolat té kráse
růžovém poupěti,
kde hmyz hledá pyl
Ukrytý,jako v doupěti,
před dravými ptáky byl
Motýl sladký nektar sbírá
jímž celou rodinu hostí
perutěmi ranní rosu stírá,
dokud zbývá jí dosti
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (0)