Kocour
Anotace: Básnička o hravém kocourovi, na motivy Josefa Kožíška
Sbírka:
Veršovánky
Kocour nudu měl,
proto chytit chtěl
pár dešťových kapek
do měkkých tlapek
S klubkem si hrál
chvíli v krabici spal
jindy zabloudil do klasů
pak trny tahal z ocasu
Když se kocour nudí
sníh ze stromů shodí,
na čenichu ho studí
až se třese,kudy chodí
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Frr
Komentáře (0)