Věnec konvalinek
Anotace: Básnička o konvalinkách
Sbírka:
Veršovánky
Chci ti plést vínek
z bílých konvalinek
bílé zvonky u potoka,
teď zdobí tvou skráň,
jemná,jako dětská dlaň
vždy,jednou do roka
Pletu,pletu kvítky bílé,
dokud trvá jejich chvíle
věnec z konvalinek nad hlavou
s plavou kadeří lehce splývá
však,to v přírodě těžké bývá
na podzim mizí kamsi dálavou
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková, šerý, Psavec, Pettie
Komentáře (0)