Pranice
Anotace: Dětská básnička o zimní podívané u krmítek :)
Sbírka:
Veršovánky
Za oknem zuří vánice
V krmítku, na dvorku
nastala ptačí pranice
vrána klove sýkorku
O kousek ptačího loje
strhla se v krmítku mela
tam uprostřed lítého boje
jsou ptáci bez peří zcela
Na dvorku se hašteří
ačkoliv mrzne,až praští
a jenom ptáci někteří
v klidu semínka baští
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Psavec, šerý, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)