Malý pavouk
Anotace: Dětská básnička o pavoukovi
Sbírka:
Veršovánky
Malý pavouk leze
po dřevěném trámu
koho zrovna hledá?
Přece tátu a mámu
Pavouk nitě souká
od rohu do rohu
pak v měkké síti
hledá si polohu
Malý pavouk lapil
mouchu do sítě
teď muško ubohá
k obědu snědí tě
Síť se leskne,
od ranní rosy
jen muška v ní
o život prosí
Přečteno 408x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Dája K, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)