Mlsoun čmelák
Anotace: Dětská básnička inspirovaná Josefem Kožíškem
Sbírka:
Veršovánky
V květu, tlustý pán
sladký pyl tam snídá
odevšad byl hnán
kde jedl, byla bída
Bzum,bzum v trávě
bzum, bzum u uší
na oběd letí právě
tak,jak se to sluší
Zlobí se roj včel,
nebude medu víc
zmizel i žlutý pel
Čmelák nenechal nic
Přečteno 246x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Iva Husárková, Psavec, šerý
Komentáře (0)