Anotace: ...
...
pejsek olizoval oči
mrtvé kočičce
chtěl aby je otevřela
chtěl si povídat
.
volal o pomoc
modlil se
loudil na bohu nevratný život
a bůh ho vyslyšel
protože kočka
má životů několik
.
pak vystrčil kočičí bůh z nebe drápy
poděkoval pejskovi
ukázal mu teplý pelíšek
připravený na potom
a varoval každého
kdo by chtěl kočičkám
ublížit
...
nebudu bulit a nebudu... búúú :-))
26.06.2021 03:42:14 | Iva Husárková
tak jsem hned musela jít pohladit toho svýho kočkopsa (rozuměj fenu a kocoura:)
...hezký
25.06.2021 19:14:48 | Sonnador
Výborný závěr... začátek mne moc dojal - to mi nedělej
25.06.2021 16:14:49 | MonoGame