Stanování v zahradě
Anotace: Básnička o dětském stanování
Sbírka:
Veršovánky
Večer, na zahradě
postavíme si stany
ač léto v plné parádě
tma otvírá své brány
Kostru udělá kluk z tyčí
na ní plachtu natáhne
jen silný vítr stan zničí
když se nebe zatáhne
A když ranní chlad
do stanu se dobývá
tak náš látkový hrad
trápí děcka zlobivá
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: kikin87, Frr, vůně mraků, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)