Konec školního roku
Anotace: dnes začaly dětem prázdniny :)
Sbírka:
Veršovánky
Zase skončil školní rok
přes léto děti opustí lavici
k prázdninám chybí jen krok
radost veliká sedí jim na líci
Do dětských,roztomilých duší
chtěl proniknout mnohý poeta
každý školák velmi dobře tuší
že vykročí jednou nohou do léta
Chci hezké léto přát
rodičům,dětem,sboru
aby se každý vrátil rád
a do školy přišli spolu
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: kikin87, mkinka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)