Co roznesl vítr
Dávno vítr roznesl plevy
jako bílé pápěří z polí
kde skončily? Nikdo neví,
snad, ani měsíček o holi
Dávno vítr roznesl pyl
včelkám chybí v úlu
možná v růži, trochu zbyl
kdo zmešká,ten má smůlu
Dávno vítr roznesl prach,
ze všech polních cest
déšť ho potom splách´
a poslal vzhůru, do hvězd
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, šerý, mkinka, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)