Zlá žena
Anotace: Básnička o chamtivosti
Sbírka:
Veršovánky
Kolem prošla zlá žena,
jež zdědila veliké jmění
měla dům a plno věna
hodně lidí, ve zlé změní
V kuchyni, stůl kulatý
na něhož z jejích dlaní
sypou se zlaté dukáty
jež počítá do rosy ranní
Dívku bych chtěl
bez domu,bez věna
jen lásku v ní měl
co byla by má žena
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: kikin87, Jeněcovevzduchukrásného, Achilleus Naso, kudlankaW, mkinka, blues, Vivien
Komentáře (1)
Komentujících (1)