Sešly se myši
Anotace: Dětská básnička s důrazem na správné vyslovení ,,š"
Sbírka:
Veršovánky
Sešly se myši
tam na semiši
u ševce piští
jak se boty blyští
Vyšlo šest myšek
navštívit šneka
zeptaly se lišek,
kde na ně čeká
Přišlo šest myší
když šneka slyší
v domečku šusti
snad je tam pustí
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)