Křeček kuchařem
Anotace: Logopedická básnička k vyslovení ,,ř"
Sbírka:
Veršovánky
Křeček v noře
přebíral koření
venku na dvoře
dal se do vaření
Křen a řepu vaří
s pepřem a skořicí
v hrnci se škvaří
na plotně hořící
Křeček vaří večeři
příborem krájí řízky
zvířátka mu nevěří
ani bobr,přítel blízký
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: paradoxy, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)