Rozlobený havran
Anotace: Logopedická básnička k správné výslovnosti ,,r"
Sbírka:
Veršovánky
Havran vránu kárá,
prý mu tvaroh krade
drží dobrotu od jara
kdesi ve starém hradě
Vrána rve si pírka,
že obírala žebírka
porci s radostí krájí,
pro havrana v kraji
Krátkou romanci kráká
v rozvalině starého hradu
když se večer smráká
chystá havranovi zradu
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, mkinka, Marten
Komentáře (6)
Komentujících (3)