Lenka u vody
Anotace: Dětská básnička k správnému vyslovení písmene ,,L"
Sbírka:
Veršovánky
Malá Lenka chodí
po přístavním molu
blízko veliké lodi
a pije s ledem kolu
V horkém létě
Lenka ráda jezdí
na člunu, po tetě
vždy,ode zdi ke zdi
Lenka z člunu spadla
a trochu si vody lokla
neměla s sebou pádla
a vypadá, jako by zmokla
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
Komentáře (0)