Makové pole
Uprostřed léta,hřeje
sluníčko,jako nic
z blakytu se směje,
do pole makovic
Dozrály v tom poli
v řadách tobolky
když léto vrcholí
bude mák na vdolky
Stroje tobolky sklízí
dokud chřestí mák
semínka rychle mizí
a zbytek spolkne pták
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, mkinka, Psavec, Alice Ptáčková, paradoxy, Osamělý básník
Komentáře (4)
Komentujících (3)