Krásná říkanka pro děti.
Ale co dnes vidí? Hukot sekaček, rozžvejkaná a vyhulená louka na kaši, která se nemá jak vysemenit. Na kaši jsou kontejnery s nápisem bioodpad.
Místo aby si lidé nasbírali v krajině léčivky, raději si koupí pytlíčky z celulózy s čímsi, které vymáchají v chlorované vodě. Vlastně dnes už nejde ani o celulózu, je to mikro síťka polyetylenu.
01.08.2021 16:28:42 | Lesan-2
díky :) bohužel je to tak jak říkáš nezbývá než vše napravit a nebo o tom aspoň idylicky psát :)
01.08.2021 16:37:16 | Petr27