Muší škola
Anotace: Veselá básnička o mouchách
Sbírka:
Veršovánky
Bzum,bzum,bzum
na mém okně bzučí,
pak obletěly dům,
tak mladé létat učí
Moucha leze po stole
druhá se v jídle hrabe
tohle je neučí ve škole
a další po linu škrábe
Kam mouchy letí?
Sotva někdo tuší
ani žádné z dětí,
neví o škole muší
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Frr, šerý, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)