Vrba u močálu
Pustá vrba větve sklání
do zrádných vod močálu
její kmen,jak vrásčitá paní
během nocí šumí o žalu
Na noční hladině hoří
stříbrné obrazy hvězd
jen vrba siluetu tvoří
a cvendy chtějí z cesty svést
Při každé noci jasné
hvězd byl plný močál,
sám měsíc kulatý žasne
a neví, co by si počal
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, Psavec, mkinka, šerý, J's ..
Komentáře (3)
Komentujících (3)