Děti zimu vyhání
Anotace: Když děti přijdou z venku do tepla;)
Děti si ruce hřály
o kamna plechová,
líce jim nachem plály
a zimě pak sbohem daly,
jež do kouta se schová
Z kamen teplo sálá
zima odchází z těl
ústa dětí se smála
zem už venku spala,
když kolem kraj tměl
Už děti zimu vyhání,
jež hbitě ven uhání
sundají čepice a šály
když věžní zvony vyzvání
děti daly se do zpívání
a víc už se zimy nebály
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, mkinka, šerý, Fialový metal, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)