Zapomnětlivé štěňátko
Anotace: Kde jen může být?
Štěně běhá po zahradě,
očuchává kytky v řadě,
zahrabalo kostičku,
teď si láme hlavičku.
Pod růží ta kůstka není,
proto rychle místo změní,
nyní zkoumá jiřiny,
chce si užít svačiny.
Záhon aster, další v řadě,
teď už ví, že dobře hrabe,
kostička je na světě,
pro potěchu štěněte.
Přečteno 323x
Tipy 21
Poslední tipující: zdenka, kudlankaW, Květka Š., Dejvis, Krahujec, Fialový metal, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Akrij8, šerý, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)