Sním o kalině
Anotace: Kvetoucí kalina :)
Sním v máji o kalině,
jíž bílé hrozny šatí
roste kdesi ve skalině,
jenom čas se jí krátí
Když do květů sněží,
ačkoliv je dávno máj
večer zvoní z věží,
až rozezvučí se kraj
Kalina voní sladce,
jako cukrové homole
škoda, že kvete krátce
a vítr jí odnese do pole
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, CULIKATÁ, šerý, mkinka
Komentáře (0)