Slunce za horami
Anotace: Dětská báseň když zapadne slunce:)
Slunce zapadlo za hory
a nebe bylo plné hvězd
poté ze stříbrné komory
vyšla luna, jak zaťatá pěst
Poupě už se zavírá
i větru umlkl hlas
jen klidu je přemíra
a kousek je v nás
Slunce v růžové cíše
ustlalo si před spaním
červánky, jako z plyše
vycpané peřím vraním
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kan, CULIKATÁ, Frr, mkinka, šerý
Komentáře (0)