Hmyz v trávě
Anotace: Dětská básnička o hmyzu
Hmyz se skrývá
ve vysoké trávě
s níž vítr kývá
sem tam hravě
Hned po ránu
někdy v červenci
svěží, plní elánu
kosit jdou ženci
Tuze vysoký byl luh,
kde zvoní ostří kosy
nebe, jak modrý pruh
slyší hmyz, jak prosí
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)