Papíroví draci
Na pusté stráni
říjnový vítr dul
na nebeské báni
papírový drak plul
Slunce odhrnulo mrak,
aby osvítilo tu stráň
každý jiný, byl drak,
jehož svírá dětská dlaň
Drak sleduje z výše,
sotva se vítr zdvih
svět z nebeské říše,
než zmizel ve snách mých
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Dan, mkinka, Marten, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)