Déšť
Déšť ťuká na vrata
kapy, kap, kap, kap
mraky, samá záplata
nechoď s námi pod okap
Déšť s mokrými šosy
chodí tiše kolem domu
sám bez čepice a bosý
navíc s rýmou k tomu
Když paprsek šije
do mraků zlatý steh
hlína dešťovku vpije ,
ať nepřeteče břeh
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, šerý, Kan, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)