Anotace: Mojí Toničce na recitační soutěž
Guvernér
Mám jednoho kamaráda
s ním si hraji tuze ráda
není člověk, je to pes
štěká haf na celou ves
Rád dovádí v loužích, bahně
ušpiní se celý hravě
To je bordel, máma křičí
se smetákem, hadrem cvičí
Já mám pejska Guvernéra
vůbec není tlama líná
co najde to sežere
pak se pěkně...usměje
S tak roztomilou básničkou Tonička jistě uspěje. Mé malé neteřince se moc líbila. ST a pozdrav z Prahy Daniela
13.02.2023 18:10:36 | danaska