Anotace: Mojí Rozárce na recitační soutěž
Kočička
Jsem zlobivá kočička
mám zelená očička
naše pejsky srovnám rázem
blýsknu zubem seknu drápkem
Jsem zlobivá kočička
užívám si sluníčka
za oknem a na balkóně
lenošení zvládnu hravě
Jsi zlobivá kočička
říká mi má holčička
že jsem hodná obě víme
nikomu to nepovíme