Radost ze života,
jen tak si skotačit,
jako ten bílý psík,
co umí vyskočit.
Na zelené trávě,
čumákem v bahně,
noha nohu mine,
snad ho paní dostihne.
Děti a pejsek. To je prima téma.
20.06.2023 16:30:04 | mkinka
Jj je to tak:)
21.06.2023 16:18:36 | Lenaart
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?