Anotace: Tak zase jednou přidám básničku pro děti. Snad se bude líbit i dospělákům.
Honí kotě myšičku,
přehlédlo však loužičku,
prská bláto, naříká,
myška domů utíká.
Máma kočka hubuje,
nešikovné že prý je,
nevyleze na střechu,
dělá samou neplechu.
Zahanbené koťátko,
sotva oschlo drobátko,
zas se na lov vydalo,
hádejte kam padalo.
Pěkná!:)
05.08.2023 19:18:28 | Žluťák