Anotace: Jedna ze šuplíku
Namaluj mi zvířátko
třeba malé koťátko
to po ránu pohladím
na celý den mě naladí.
Namaluj taky sluníčko
velké žluté klubíčko,
které hřeje , září napohled
paprsky uzdravuje celý svět.
Na stěně v kuchyni mám ručně vyráběný slunce...
Pod ním je napsáno:
Kdo sluníčko na zdi má
celý den se usmívá
pohlaď si mě každé ráno
o štěstí máš postaráno:-)
Tak nevim, jak s tím štěstím, ale fakt je, že úsměv je mi věrný:-))) A já jemu:-)))
Pohlazenka, Verunko*
23.07.2024 20:15:37 | cappuccinogirl