někdy se něco může zdát
naruby obrácené,
zkusíš se jinak podívat
a zjistíš prostě, že ne...
někdy však něco může být
přesně podle tvých přání,
uděláš krok... a změní se
jak otočením dlaní...
hmmm... ;o))
18.05.2007 15:25:00 | Cecilka
snad tam dojdes a snad tam bude hezky..tak pak posli pohled:-) zajimava basnicka!
17.05.2007 18:34:00 | gallatea
jojo, tak tak se teď cítím - naruby a ještě k tomu někam táhnu:-)
17.05.2007 09:00:00 | Rádoby zoufalá
Taky má něco do sebe,ale tam nemám spády,do bílé krásy,
kde není slyšet ptáčí zpěv.Napsáno hezky.
16.05.2007 18:37:00 | s.e.n