Prší
Anotace: podešti všechno krásné je a slunce se zas zasměje
Já tiše šeptám si Tvé jméno
..za okny kapky bubnují
já tiše šeptám si tvé jméno
...a smysly ve mně burcují .
Prší mi štěstí ,smutek i žal
vzpomínky myslí jdou
kéž bys teď vedle mne opět stál
...a řekl....buď jen mou .
Chci opět slyšet slova lásky
a zpátky Ti je darovat
něhou mít vyhlazené vrásky
a v moři štěstí veslovat .
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: mamina
Komentáře (2)
Komentujících (2)