to je moc dobry, frantisko:) to je opravdu moc dobry.... je hloupy, kdyz nevim, co ti k tomu napsat konkretneji, ale pusobi tak pekne, ucelene a opravdove, ze ji nechci pitvat, rozebrat na dily,nechci se zminit o zadne jedne casti, protoze dojem, kterej pises je plnej a celistvej.
19.05.2007 11:13:00 | grygaruv atelier