Stěžovací...
Anotace: Opět jedna bez závažnější myšlenky... občas se prostě cítím ukřivděná... asi jako každý...
Do kotle rozlámu
kousky křivdy
a neporozumění.
Přidám pár slzí
s největším stupněm hořkosti
a zaliju to kyselou omáčkou
škodolibého ušklíbnutí.
A v ústech jak po flámu,
kde domáhala jsem se pravdy,
co představy rozmělní,
když uznám, že mě mrzí,
že neměl jsi (díky mně) důvod k radosti.
Ale snad je i čas k sobectví
a pohledům kupředu.
Komentáře (4)
Komentujících (4)