Anotace: žádný smysl není..
Ahoj zlaticko, smysl zivota budes hledat a hledas, najdes ho ve sve praci, v rodine , ve svych detech ktere budes milovat, smysl zivota budeš hledat hlavne v lasce, protoze ta hybe celym svetem, kdyz necitis lasku od svych blizkých ... jaky mas pocit??? Vzpomen si na tahle slova . Smysl zivota je!!! A ja Ti preji hodne stesticka. Z.
08.06.2007 14:47:00 | carodejka
moc se ti nedarej ty verse ale jinak dobry.....ja teda nemam co rikat se svejma versema :-)
26.05.2007 11:37:00 | Fuori dal mondo
velmi hezké sám bych to nenapsal o SMSLU ŽIVOTA líp. Dávám
Ti 100%:) A těším se na další:)
21.05.2007 18:30:00 | Airplane Dream