Už nechci dál žít
Anotace: Tak takhle se teď cítím - ani ne týden před maturitou se zjištěním, že můj pocit, že jsem absolutně zbytečná, asi mylným nebyl
Už nechci žít
Tak nenuťte mě k tomu, nevoďte mě domů
Nechci se ponížit
Chci odejít s úctou, beze cti a hromů
Už nechci žít
Život mě bolí
Kdo nelhal mi nežil, kdo zalhal mi zabil
Lží svou jako holí
Co poutník mu půjčil, když duši hladil
Život mě bolí
Smrt snad bude mi dobrou náručí
Však i to, kdo mi zaručí
Kdo ví, zda bolest umlčí…
Komentáře (2)
Komentujících (2)