Máš závoj z bílých oblaků
Anotace: Píseň o MOJÍ krásné zemi české, kterou nadevše miluji a budu po jejím boku stát až do sklonku věků.
Máš závoj z bílých oblaků
A krásná jsi jako sen
A z lesů budí zpěv ptáků
A nejbělejší nový den
Oděna v barvách věčných
Červená, Modrá, Bílá
Nad zástupem synů vděčných
Roste zase tvá síla
Umíš držet meč i hladit
Srdce ti plá ohněm
Nepřátelé tví budou platit
Bídu ve vítězství změň
Na prsou bílý český lev
A v sobě hrdost mám
Ulyším-li nepřátel řev
Proti světu půjdu sám
Komentáře (2)
Komentujících (2)