"Zdárek, tak co, žiješ, parťáku?"
"Ani ti nevím, asi ještě ne."
"Počki, ještě ne? Takže jsi už umřel?"
"To nevím, ještě jsem ani neumřel."
"Aha, už jsem si říkala, že bys mi řekl, jaké to je."
"To nemohu, ještě jsem nikdy neumíral."
14.08.2007 03:01:00 | Lisa Kloboučková
Zamilovaná do nezamilované doby: Ono jde právě o to, že moc nepřemýšlím. Ten konec takhle má být. Není to nedomyšlenost. Těžko se to vysvětluje. Já totiž opravdu nevím, co bude, až umřeme a to mě trochu děsí. Nerad své básně rozebírám, takže nebudu ani v tomto případě. Jen chci říct, že ten konec není samoúčelný žvást. Možná jen jakési vyjádření mého skepticismu.
17.05.2007 11:32:00 | Judak
Souhlasím s tím, že je to velmi zajímavý. Taky bych řekla hezky myšlenkovity, obyčejně krásný, poněvadž tady ukazuješ sílu opravdu obyčejných slov, žádný metafory a tak. I forma se mi líbí.
Akorát ten konec by jistě šel trochu víc promyslet.
17.05.2007 07:52:00 | Zamilovaná do nezamilované doby