Kluk v puntíkovaných kalhotách
Anotace: pozitivní-negativní?nevím.nějaká slátanina,možná ani není ke čtení...proč ovšem tento název?....
Dno nebo nebe?
Válím se tu už pár hezkejch chvil
asi jsem zakopla
anebo
skočila padákem?
já nejsem ta navíc
a nebo nechci
poslouchejte mě
alespoň chvilku, chvililinku
prosím
alespoň náznakem,
bude to stačit
bolí mě srdce
a nohy
je tu moc smutno a zima
ale proč?
já za to přeci nemůžu...
ne ty ne
nikdo
nikdy
jenom já já já.
jsem husa taková
pořád dělám dobrý skutky
a čekám na odplatu(marně?)
kouzlím
stepuju
žongluju
a házím kudlou
prý jsem pošahaná chaotická kráva
náhradní matrace
-i to se někdy vílám stává
v růžové čítance,
teď aplaus prosím,
nadšené ovace!
prý je to jenom hra,
bláznovství na place.
bojím se že ne
tohle jsem vážně já,
ta víla s čelenkou
(či malá příšera)
co ze slz korálky
navléká za šera,
co pořád věří na lásku
i když se stokrát spálila,
ta co chce šaty z obrázků
od té
co jednou vážně se tvářila...
prší..
pláčou mí andělé?
slzy
mokrý
studený
slaný
trapný?
teď už jen vesele.
končíme: drink ap
plís
drink ap!
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Radiii
Komentáře (3)
Komentujících (3)