CIGARETA
Byla to má nejvěrnější družka
já její dlouholetá služka.
Myslela jsem,že s ní překlenu
všechny obtíže
přestat jí chtít,bylo až k nevíře.
Pak přišel den,kdy řekla jsem dost
nejsi tu zvaný host.
Bez tebe dokáži žít s obtížemi
sama se bít.
Nedávno uplynul rok
já vydržela,nejsem cvok.
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Honzeek22
Komentáře (5)
Komentujících (5)