...lidé odcházejí a lodě v dálce mizí
dívej se,tam na obzoru,
to jiná opět plachta,snad zdá se ti cizí
a máš se na pozoru,
však neodcházej, dokud se nepřiblíží
***
Jiří senior
PS: dlouho jsem Tě zde neviděl :o)
02.06.2007 09:53:00 | j.c.
Šmankote, cítím bolest! Hladím, foukám a posílám modrý úsměv nebe :-)
02.06.2007 00:08:00 | Levandule