Růže a krysy
Anotace: Máme zkrátka svůj způsob vyjdřování.
Růže jsou krásné.
Krysy potřebné.
Bez krys sic pokvetou růže
a bez růží dále budou
krysy z odpadků a mršin živy,
ale pozbyl-li by svět krys a růží,
museli by se básníci vyjadřovat přímo.
Bez krys a růží
nebylo by básní.
Ani hlasu básníků.
Komentáře (1)
Komentujících (1)